Kuva: Tero Laakso Skierfen huipulla katsomassa Rapaätnon suistoon

Tero Laakson kotisivut

Tervetuloa Suomen luontoon ja ohjelmointiharrastukseeni keskittyneille nettisivuilleni, jotka tosin ovat saaneet laajan tunnustuksen suomalaisten huippusuunnittelijoiden keskuudessa sarjassa erittäin rumat sivut ;) No, toivottavasti edes sisältö menettelee...

Olen liikkunut luonnossa koko ikäni, joten luontokokemuksia on vuosien varrella kertynyt varsin runsaasti ja osan niistä olen tallentanut nettisivujeni vaellus- , melonta- ja retkeilyosioihin.

Digikuvaus- ja luontoharrastukseni yhdistyvät kuvaamissani kasveissa , perhosissa , linnuissa , hyönteisissä ja muissa eläimissä .

Tein teoreettisen fysiikan graduani varten proteiinimolekyylikiteiden generoimiseen ja visualisointiin ohjelman nimeltä PdbManager . Tarkoitukseni on jatkaa PdbManagerin jatkokehittämistä ja mahdollisesti tehdä useampikin erityyppinen sovellus samalle PdbManageria varten kehittämälleni yhdistetylle komentorivi ja GUI alustalle.

Työstän jatkuvasti kaikenlaista nettigrafiikkaa ja teen Flashilla erilaisia (alla olevan kaltaisia) komponentteja piristämään ja monipuolistamaan sivujani. Ohjelmoinnista kiinnostuneet voivat tutustua Flash- , JavaScript- ja PHP-oppaisiini .

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostiini talaakso@gmail.com.

Toivon, että viihdyt sivustollani!
Näillä sivuilla olevat tekstit ovat Tero Laakson kirjoittamia ja digikuvat Tero ja Martti Laakson valokuvaamia.

Kuvien tai tekstin käyttäminen esim. muilla nettisivuilla ilman lupaa on kielletty!

Luvan materiaalin käyttämiseen saa helposti kirjoittamalla hakemuksen osoiteeseen talaakso@gmail.com. Lupa myönnetään, jos

1) Kuvaa tai tekstiä käytetään ei kaupalliseen tarkoitukseen,

2) Kuvaa tai tekstiä käytetään asiayhteydessä, joka ei loukkaa ketää.

Muilla tekemilläni omilla sivustoillani olen sivustokohtaisesti määritellyt kutakin sivustoa koskevat omaa materiaaliani koskevat levitys oikeudet.

Muita omia sivustojani:

http://picasaweb.google.com/talaakso
http://www.flickr.com/photos/talaakso


Kesäkuu - 2018
MaTiKeTo PeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Tämä sivu on päivitetty
6. huhtikuuta 2013.